Een stalen taatsdeur: de perfecte keuze voor een strak interieur

Steeds vaker zien we taatsdeuren terugkomen in het hedendaagse interieur. Dat is niet zo gek, want deze deuren bieden heel wat voordelen ten opzichte van traditionele deuren. Een taatsdeur kan namelijk naar beide kanten open, heeft soft-close en ziet er bovendien super strak uit. Geen wonder dat deze deuren tegenwoordig zo populair zijn!

Stock stalen deur - Lammerink Exclusive Steel

Maar hoe werkt een taatsdeur nu precies? In tegenstelling tot traditionele deuren, hebben taatsdeuren geen kozijn nodig. In plaats daarvan hebben ze een scharnier in vloer en plafond, waardoor ze bijzonder gemakkelijk te openen zijn. Het is dan ook niet nodig om eraan te trekken of te duwen wanneer u de deur wil openen. Dat maakt taatsdeuren bijzonder handig in het gebruik.

Bovendien zijn taatsdeuren ook nog eens erg veilig. Doordat ze soft-close hebben, vallen ze nooit hard dicht en is er geen risico op beknelling van vingers of andere lichaamsdelen. Dat is een belangrijke overweging, zeker als er kinderen in huis zijn.

Maar waarom is nu juist een stalen taatsdeur de perfecte keuze voor een strak interieur? Dat heeft verschillende redenen. Allereerst is staal een heel sterk materiaal waardoor uw deur bijzonder duurzaam en slijtvast zal zijn. Daarnaast heeft staal een tijdloze uitstraling die perfect past bij een modern interieur. En vergeleken met hout heeft staal bovendien als voordeel dat het onderhoudsvrij is. U hoeft nooit te schuren of te lakken, waardoor uw deur er altijd als nieuw zal uitzien.

Maar ook vergeleken met aluminium heeft staal heel wat voordelen. Zo is staal veel sterker en duurzamer dan aluminium, waardoor het beter bestand is tegen beschadiging en lang meegaat. Bovendien kan staal in verschillende kleuren geleverd worden, waardoor u altijd een deur kan vinden die perfect bij uw interieur past.

Maar waarom sluit een stalen taatsdeur dan zo perfect aan op uw deuropening? Dat heeft alles te maken met het feit dat deze deur op maat gemaakt wordt. Bij Lammerink Exclusive Steel maken we alle stalen taatsdeuren op maat, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de deur perfect aansluit op de deuropening. Op die manier voorkomen we onnodig grote kieren tussen deur en wand, wat niet alleen een mooier resultaat oplevert maar ook beter isoleert.

Wilt u graag een strakke en handige deur die perfect aansluit op uw deuropening? Dan is een stalen taatsdeur zeker de beste keuze. Niet alleen is deze deur erg praktisch en veilig in gebruik, maar past hij perfect bij een modern interieur en is hij duurzaam en slijtvast. En dankzij de op maat gemaakte oplossingen van Lammerink Exclusive Steel bent u er zeker van dat uw deur perfect zal passen bij uw woning.


Facebook
berichten