Bevlogen vakmensen met passie voor staal

Hero - Lammerink Exclusive Steel

Waar ambacht en
betrokkenheid samenkomen

De galm van een werkplaats. Het geknetter van de lastoorts en de prikkende geur van gesmolten staal. Wij genieten iedere dag van ons ambacht. Van het bewerken van robuust, oersterk staal tot verfijnde en stijlvolle specials waar mensen iedere dag een beetje van kunnen genieten. Maar vooral van het samenbrengen van onze creativiteit en kennis met uw interieurdromen.

Door te luisteren, mee te denken en te adviseren voor een uniek design dat tot in de kleinste details klopt. Zo creëren we stalen specials als deuren, trappen, balustrades en stijlelementen die naadloos aansluiten bij uw wensen en mogelijkheden. Met zorg geproduceerd en door ons eigen team gemonteerd bij u op locatie. Zodat de beste kwaliteit altijd gegarandeerd is.

Hoogwaardige
kwaliteit

Onze metalen deuren gaan meer dan een mensenleven mee. Dat weten we omdat we uitsluitend werken met hoogwaardige kwaliteit mensen en materialen. Van hoogwaardig staal tot duurzame poedercoatings en van gerenommeerd scharnierwerk tot betrouwbaar veiligheidsglas. Bovendien werken we alleen met onze eigen gekwalificeerde mensen, met meer dan 15 jaar ervaring in de metaalbewerking.

Projectx5 uitgelicht

Gastvrij

De realisatie van een maatwerk stalen binnendeur of trap is een intensief proces, dat we graag met u delen. Daarom nodigen we u graag uit om mee te kijken met onze productieprocessen en kennis te maken met onze vakmensen. We vertellen over ontwerpkeuzes, delen kennis over materialen en tonen graag onze passie voor metaalbewerking. Bovendien staan we altijd open voor uw eigen creatieve ideeën in de uitvoering. Of het nu gaat over een taatsdeur, scharnierdeur, schuifdeur, loftdeur, trap, balustrade, of andere stalen interieurelementen, we kunnen het allemaal.

DSC 1490

Vooruitstrevend

Wij staan voor exclusief design. Dat vraagt om een stap meer. Meer kennis van de meest actuele interieurtrends voor woningen en kantoorgebouwen, meer aandacht voor efficiënte en duurzame productieprocessen en meer betrokkenheid bij u als opdrachtgever. Op die manier bieden we u een unieke stalen special tegen een eerlijke prijs, waar u iedere dag van kunt genieten.

Project Hertme uitgelicht

Facebook
berichten