Ben je liever op zoek naar een stijlvolle en stevige trap met hout voor in je huis? Onze trappen zijn gemaakt van sterk en duurzaam staal en voorzien van houten treden, wat betekent dat ze een prachtige combinatie vormen van stevigheid en elegantie.

Trap uitgelicht - Lammerink Exclusive Steel

De stalen onder structuren van onze trappen zorgen voor de sterkte en duurzaamheid, terwijl de houten treden een warme en natuurlijke uitstraling geven aan de trap. Dit maakt onze trappen geschikt voor verschillende interieurstijlen, van landelijk tot modern.

Bovendien bieden we ook een uitgebreid aanbod van houtsoorten voor de treden van onze trappen, van eikenhout tot grenenhout en meer. Zo kun je er zeker van zijn dat je een houtsoort kiest die bij je interieur past en aan je persoonlijke smaak voldoet.

Daarnaast zijn onze stalen trappen met hout ook ontzettend veilig en gemakkelijk te onderhouden. Ze voldoen aan alle veiligheidsnormen en regelgeving en hoeven slechts af en toe gereinigd te worden om er zo goed als nieuw uit te blijven zien.


Hoe lang gaat een stalen trap met hout mee?

Hoe lang een houten trap mee gaat, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het hout en de mate van onderhoud. In het algemeen kun je echter rekenen op een levensduur van 10 tot 20 jaar voor een houten trap.

Een houten trap kan langer mee gaan als deze goed onderhouden wordt. Dit betekent dat het hout regelmatig gereinigd en behandeld moet worden om beschadiging te voorkomen en om het hout in goede staat te houden.

Daarnaast kan de kwaliteit van het hout ook van invloed zijn op de levensduur van de trap. Hoogwaardige houtsoorten zoals eikenhout en teak zijn bijvoorbeeld duurzamer en gaan doorgaans langer mee dan goedkopere houtsoorten.

Hoeveel gewicht kan een stalen trap met hout dragen?

Een houten trap kan onder normale omstandigheden een grote hoeveelheid gewicht dragen, maar de exacte hoeveelheid hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het hout, de sterkte van de verbindingen en de afmetingen van de treden. Het is daarom belangrijk om een ​​professioneel te raadplegen als je twijfelt over de sterkte van een houten trap. Bij LES Products ontzorgen wij dit proces volledig voor je. Als algemene richtlijn kan je er echter van uitgaan dat een gemiddelde houten trap ongeveer 250 tot 300 kg kan dragen.


Wat zijn de meest gestelde vragen over een stalen trap met hout?

Er zijn veel vragen die mensen hebben over stalen trappen met hout, dus het is moeilijk om te zeggen welke vraag het meest gesteld wordt. Maar een veelvoorkomende vraag is over de sterkte en duurzaamheid van deze soort trappen. Stalen trappen met houten treden zijn over het algemeen sterk en duurzaam, vooral als ze goed onderhouden worden. Een andere veelgestelde vraag is hoe deze trappen eruit zien en of ze mooi zijn in een bepaald interieur. Dit is een kwestie van persoonlijke smaak en kan verschillen van persoon tot persoon.

Kortom, als je op zoek bent naar een stijlvolle en stevige trap voor in je huis, dan is een stalen trap een geweldige keuze. Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte op bij Lammerink Exclusive Steel.

Facebook
berichten